Om os

Azen.dk ejes og drives af Webshoppen ApS. Vi er et midtjysk firma med 7 fuldtidsansatte, der kun lever af at drive webshops. Vi er meget passionerede om vores arbejde, og går derfor kun ind i brancher som vi interesserer os for. Derfor var det oplagt at lave en shop med Matcha Te.

Vores Matcha grøn te har den højeste kvalitet, som er ”ceremonial grade”, og vi garanterer en smagsrig oplevelse. Vi garanterer yderligere at vores te opfylder kravene og dermed sikre dens kvalitet

Vores bambusbøtter er 100% økologisk, det vil sige at de dyrkede bambus er økologiske og er fri for syntetiske tilsætningsstoffer som pesticider, kunstgødning. Bøtten er også fri for farvestoffer.

Alle bestillinger der er afgivet inden klokken 15.00 på en hverdag, sendes samme dag, og ellers næste hverdag. Du kan altid ringe til os på 24 63 22 21 fra klokken 10.30-15.30 på hverdage, og vi svarer også e-mail i samme tidsrum.

Livet er kort, så nyd hvert et lille øjeblik!

I den Japanske kultur har Matcha grøn te været meget mere end en drik. Matcha te ceremonien har været del af den traditionelle Japanske kultur i århundreder. Det er en ceremoni der udføres med ynde og skønhed. Matcha te ritualet er en oplevelse af mindfulness og fokus på tilstedeværelse i nuet. 

Vores mål er at gøre den travle hverdag mere afslappet, og kvalitetsbevidst i de små øjeblikke. Det vil vi gøre ved at udbrede kendskabet til Matcha te ceremonien, og sælge det til en pris, hvor alle kan være med. 

Læs mere om sundhedsfordelene ved at drikke Matcha her