Øg produktivitet og fokus med Matcha grøn te

Øg produktiviteten og fokus med Matcha grøn te

Ved at drikke Matcha bliver man mere opmærksom, mere produktiv, bedre til at udføre opgaver som skrivning, programmering og analyse. Generelle opgaver der kræver et konstant brug af hjernen. Læs mere om hvorfor i denne artikel

Vi har alle prøvet, ikke at have koncentrationen eller energien til at udføre en bestemt opgave. Vi sidder med opgaven foran os, men vælger at lave andre tidsfordrivende aktiviteter, som at surfe på Facebook, lave kruseduller på papiret eller opgive opgaven helt.

Nogle mener at energidrik eller kaffe vil være løsningen, men hvad hvis vi fortalte, at der er en mere optimal løsning?

Matcha indeholder 32 mg koffein - men dens effekt varer længerer tid end en kop kaffe med 60 mg koffein. Det skyldes dens indhold af aminosyren L-Theanin, som er stjernen i denne artikel.

Læs mere om hvad Matcha er og hvordan det fremstilles her

L-Theanin er en glutamat, og glutamatter er vigtige neurotransmittere, der spiller en stor rolle for vores indlæringsevne og hukommelse.

Matcha indeholder 20 mg L-Theanin, det er 5 gange så meget som normal grøn te, der er på 4 mg. Man skal dog være opmærksom på, at mængden af L-Theanin varierer alt efter kvaliteten på Matchaen. (Jo højere kvalitet, jo større indhold af L-Theanin)

Men hvad er L-Theanin helt præcis, og hvorfor har den så stor betydning?

Når vi drikke en kop Matcha, vil glutamaterne strømme gennem vores blodbaner i store mængder og passere vores blodhjernebarriere hurtigt. Glutamat molekylerne vil stimulere hjernens alfabølger, som måler de elektriske aktiviteter i vores hjerne. 

Når vores hjerne udgiver alfabølger, betyder det at vi er mere opmærksomme. Det vil sige, at de ikke er til stede, når vi er døsig. De er der kun, når vi er opmærksomme.

L-Theanin fremmer disse bølger, og vi føler os derfor ekstra fokuseret og opmærksomme efter en kop Matcha te. Man kan sammenligne det med at tage en koffeinpille eller energidrik, dog uden at blive anspændt og det pludselige energi ”styrt”.

Ved at drikke Matcha bliver man mere opmærksom, mere produktiv, bedre til at udføre opgaver som skrivning, programmering og analyse. Generelt opgaver der kræver et konstant brug af hjernen.

Kort sagt vil Matcha øge ens produktivitet.

Hvis De er interesseret i at begynde at drikke Matcha, har De mulighed for at bestille vores cermoniel Matcha grøn te, som er den højeste af de 4 kvaliteter.

Klik her for at se vores start sæt